Servicebil med bilinredning och bilutrustning

Bilutrustning i form av bilinredning kan göra din servicebil till en perfekt och mångsidig bil. Bilinredning som bilutrustning kommer i många olika former och det är upp till dig hur du vill ha det. Det finns företag på marknaden som erbjuder smarta lösningar till ett konkurrenskraftigt pris.

Med skåpinredning är det enkelt att montera, bygga till, ändra och flytta mellan fordon. Hyllsystemen som bilarna utrustas med består av en kraftig gavel, lådor och hyllor. Kom ihåg att kontakta ett företag som har garanti vid montering. Anledningen är att man inte vill riskera att något går sönder, detta kan leda till onödiga kostnader. Förutsatt att man inte har en garanti på det utförda arbetet. Precis som med många andra produkter som man köper, så är det viktigt att ha garantisäkrade produkter.

Har man ett befintligt inredningssystem så går det enkelt att komplettera med tillbehör. Tillbehör finns så som extra lådor, hyllor, modulbackar, takräcken, belysning, sortimentslådor, lås till transportbil, verktygstavla, lastsläde till pick-up eller mellangolv.

Bilutrustning och bilinredning kommer i många olika former

Bilutrustning och bilinredning finns i många olika utföranden. Beroende på vad bilen ska användas till så kan tillbehör monteras utifrån behov. Kom däremot ihåg att planera hur du vill att alla tillbehör ska monteras. Utforma bilinredningen och bilutrustningen utifrån den bransch du jobbar i och det arbete som du utför.

Nedan listar vi olika inredningar för dina behov.

Mellangolvslåda

En mellangolvslådorna är en stabil stomme som man kan lägga en golvskiva på. Det går att välja antingen en hög låda eller två mindre på varandra. Vi rekommenderar att man väljer en mellangolvlåda som har en komplett gummimatta.

Produkten går att kompletteras med lådinsatser eller avdelare.

Hyllor och lådor

Hyllor till olika transportbilar finns i många olika längder och djup. Kanten på alla standardhyllor är 60mm hög vars uppgift är att se till att lasten inte trillar ut. Det är viktigt att utrusta hyllor med en gummimatta som dämpar ljud och gör att bilinredningen blir tystare. Det skyddar även dina grejer från att skadas.

Belysning och El

Belysning och el som bilutrustning till att du skapar en säker arbetsmiljö i din servicebil. Genom att montera praktisk innerbelysning i transportbilen minimerar du skaderisker. Komplettera din bilutrustning med LED-lampor och underlätta arbetet.

Belysning som bilinredning kommer i form av varningsljus, ljusramper, blixtljus, arbetsbelysning, sökarljus, extraljus, positionsljus, baklampor och blinkers.

Det är viktigt att planera

Innan man väl bestämmer sig för att köpa olika tillbehör till sin bil så är det viktigt att planera. Det är viktigt att planera av den enkla anledningen att det blir enklare att göra ett val. Beroende på vad det är för typ av verktyg och redskap som ska vara i bilen, så utformar man sin bilinredning utifrån denna fråga.

På marknaden finns det många företag som erbjuder denna tjänst. Ett tips är att läsa på om många olika företag för att sedan välja vem man ska kontakta. Produkterna kan skilja såg både i kvalité och pris beroende på företag. Känner man sig osäker kan man läsa på om de olika företag som finns. Kom ihåg att kontakta företaget som du valt ut i god tid.

Ett annat viktigt tips är att jämföra priser produkter emellan.